26 C
Sarajevo
08.07.2024

Nebojša Vukanović: „Dodika nosaju vile, mentalno je obolio! Čović hinja! Draško je najveći izdajnik!“

Vukanović brutalan: „Tužno što sudbina BiH zavisi od kinder-jajeta, a sve vodi čovjek koji je mentalno obolio – Dodik! Milorad i Dragan isti, ali Čović sve radi u rukavicama – bez gafova!“
Nebojša Vukanović o Dodikovom „mirnom razdruživanju“: „Pošalji akt i da se pridružiš Nevadi, Las Vegasu! Dodik je toliko bolestan da ne može vladati sam sobom, a kamoli državom! On je piroman koji baca bombe!“

Salihović: “Šta očekujete od žrijeba za delegata Doma naroda?”

Vukanović: “Nesretne su države i društva čija sudbina zavisi od kinder-jajeta! Niko nema pravo da ima monopol na odluke i mogućnost veta, a posebno ne ljudi koji su izgubili razum, a to je Dodik! On ima problema sa metalnim zdravljem! Dati čovjeku koji ne vlada sobom da vlada državom je opasno! On već vrši pritisak na CIK; tvrdit će da je to namješteno! Četvrtog delegata je Dodik odlično unovčio i naplatio! Institucije su duboko kriminalizovane! Dodik je doktorirao na tome kako zarobiti neku zemlju!”

Salihović: “Jeste li očekivali ovakvu odluku Ustavnog suda vezanu za kandidaturu SDS-a na Lokalnim izborima?” 

- OGLAS -

Vukanović: “Dodik je bahat jer je svjestan da je sve zarobio! Zarobio je Državno tužilaštvo! Sumnjam da je Stanivuković imao veze sa nevažećim listićem! On je imao najveću poziciju unutar opozicije!” 

Salihović: Nećete pričati sa Konakovićem i Nikšićem?”

- Advertisement -

Vukanović: “Ne želim! Nikad! Dok se ne rasvijetli Konakovićeva uloga u Sky aplikaciji – neću s njim da pričam! Nikšić me već jednom ponozio – više neće! Nikad Nikšić nije rekao šta je pričao s Dodikom na sastancima prije izbora! Tada su se pravili dilovi! Oni su duboko kriminalizovani! Nas narod podržava i kada mi dobijemo šansu – tu neće biti govora o kompromisima!”

Salihović: “Postoji li kompromis sa Dodikom?”

Vukanović: “Čović vodi najmudriju politiku! Istura Dodika da govori ono što on misli! Čović je zahvaljujući Komšiću uspio da homogenizuje sve Hrvate u BiH! Nema velike razlike u načinu vladanja između njega i Dodika! Čović to radi u rukavicama – nema gafova, ne srlja! On je najozbiljniji kao lider unutar vladajuće koalicije! ‘Sa svakim lijepo, ni sa kim iskreno’ – time se vodi Čović! Njegov utjecaj na političke procese je veći nego što možete zamisliti!”

Salihović: “Je li opozicija u RS-u stabilna? Koga ćete podržati za gradonačelnika Banje Luke?”

Vukanović: “Mi smo protiv Draška Stanivukovića! On je najveći izdajnik; napravio je ogromnu štetu i razočarao je Banjalučane! On je duboko ucijenjen! Plate u RS-u kasne!” 

Cijelo gostovanje Nebojše Vukanovića pogledajte u videoprilogu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA