15.5 C
Sarajevo
21.05.2024
NaslovnicaPolitika privatnosti

Politika privatnosti

Poštovani čitaoci portal face.ba,

želimo vas obavijestiti o važnosti zaštite osobnih podataka na Face TV. Naša politika zaštite privatnosti jasno definira način postupanja s informacijama koje Face TV obrađuje prilikom posjeta našim internet stranicama. Obrada ličnih podataka temelji se na legitimnim osnovama obrade.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka:

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju, poput imena, adrese, e-maila i sl. Face TV ne prikuplja vaše lične podatke osim ako ih izričito stavite na raspolaganje, primjerice, prilikom naručivanja proizvoda ili pretplate. Vaša saglasnost se traži prikupljanjem osobnih podataka za navedene svrhe.

Korištenje i otkrivanje osobnih podataka:

Face TV koristi vaše lične podatke za potrebe upravljanja internetskim stranicama, analize preferencija te dostave općih i personaliziranih ponuda. Također, podaci se mogu dijeliti unutar Face TV-a i s klijentima u svrhu za koju su podaci prikupljeni. Savjetujemo roditelje o sigurnom postupanju s ličnim podacima na internetu.

Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje kolačića:

Naše stranice koriste kolačiće u svrhu analize i poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići se mogu automatski prihvaćati, a korisnici ih mogu izbrisati ili trajno isključiti prema vlastitim postavkama preglednika.

Sigurnost:

Face TV ulaže napore za osiguravanje sigurnosti ličnih podataka u skladu važećim propisima.

Rok pohranjivanja:

Podaci se pohranjuju u skladu s propisanim rokovima, a dozvola za obradu u promidžbene svrhe traje do povlačenja.

Obavijest o promjenama i kontakt:

Sve promjene politike privatnosti bit će objavljene na početnoj stranici. Za dodatne informacije ili kontakt, slobodno nam se obratite.

NAJNOVIJEFACE.BA