10 C
Sarajevo
30.04.2024

Bihać: Muškarac ubio troje djece, a potom izvršio samoubistvo

Tridesetsedmogodišnji muškarac inicijala A.S. (nezvanično Admir Sović) danas je u bihaćkom prigradskom naselju Mali Lug ubio troje svoje maloljetne djece, kćerku i dva sina, a zatim vješanjem na ulaznim vratima oduzeo i vlastiti život.

Policijska stanica u Bihaću o tragičnom događaju je obaviještena negdje iza 17 sati, od kada su istražne ekipe na terenu, prenosi Fena.

„Prve informacije s terena potvrdile su kako su u porodičnoj kući gdje su stanovali osoba inicijala A.S. i njegovo troje maloljetne djece, pronađena četiri beživotna tijela. Najvjerovatnije je otac izvršio ubistvo svo troje djece, te potom i samoubistvo. Više informacija imat ćemo nakon završetka svih istražnih radnji“, rekla je glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

- OGLAS -

Novodno je ovakav epilog uslovljen bračnim nesuglasicama, zbog čega je supruga i izbivala iz porodične kuće u vrijeme tragičnog događaja. Policijske ekipe obavljaju istražne radnje , a detaljnije informacije o slučaju iz MUP-a USK očekuju se sutra. Mujo Koričić, komesar MUP-a USK, potvrdio je za “Avaz” da se težak zločin dogodio u Bihaću.

“Uviđaj je u toku, a više informacija ćemo imati kasnije. Ja sam upravo došao na lice mjesta. Prijavu smo dobili od jednog pripadnika MUP-a, koji je ušao u kuću i zatekao stravičan prizor.”

Kako prenosi Avaz, portparol MUP-a USK Snežana Galić je potvrdila da je prijavljen događaj, ali da uviđajne ekipe još nisu ušle na mjesto gdje se dogodila tragedija.

“Na licu mjesta su pripadnici i komesar MUP-a USK. Još skupljamo informacije”, kazala nam je kratko Galić.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio svoje troje djece, a kasnije se i objesio. Također, saznajemo da ga je ostavila supruga prije 20-ak dana, što je bio mogući motiv za ovaj krvavi zločin.

Nezvanično saznajemo da je sve troje djece bilo maloljetno.

Kako  portal Krajina.ba neslužbeno saznaje, ovaj strašan zločin je prijavio policiji njegov šura koji je živio sa njim u istoj kući.

Monsturozan zločin je navodno uradio jer ga je žena ostavila prije 20-tak dana, a on joj je obećao ako ga ostavi da će to uraditi.

Mujo Koričić, komesar MUP-a USK, potvrdio je za “Avaz” da se težak zločin dogodio u Bihaću.

Nezvanično, sve troje djece je bilo maloljetno, jedno je bilo 3. razred osnovne škole, a dvoje djece nisu ni krenula u školu.

kako prenosi Oslobođenje, ovaj strašan zločin je navodno uradio jer ga je žena ostavila prije 20-tak dana, a on joj je obećao ako ga ostavi da će to uraditi.

 

Uskoro više informacija…

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA