9 C
Sarajevo
23.09.2024

‘Violeta’ donirala proizvode za najugroženije stanovnike općine Centar

Firma “Violeta” poslala je kombi svojih proizvoda koji će biti podijeljeni socijalno ugroženim kategorijama stanovništva na području općine Centar Sarajevo, kako bi podržali tu lokalnu zajednicu i pomogli stanovnicima u nastojanjima da se spriječi širenje koronavirusa.

Donaciju je u ime načelnika Nedžada Ajnadžića preuzeo njegov savjetnik Osmo Babić, a roba je smještena u prostorijama JU “Centar za sport i rekreaciju” čiji su uposlenici uključeni u distribuciju paketa.

– Ovo predstavlja nastavak naše dobre saradnje sa Općinom Centar i stoga smo željeli da damo podršku načelniku Ajnadžiću u nastojanjima da se pomognu najugroženiji stanovnici onda kada im je to najpotrebnije. Stoga smo danas donirali najpotrebnije artikle koje svi koriste u domaćinstvu, a to su ubrusi, toaletni papir i tekući sapun za ruke, kao i deterdžent za suđe, odnosno robu koja je danas najtraženija na tržištu – objasnila je iz Odjela za marketing firme “Violeta” Nevena Sučić.

- OGLAS -

U proteklom periodu ta kompanija je također bolnicama u cijeloj Bosni i Hercegovini donirala neophodnu medicinsku opremu u vrijednosti od 400.000 KM, saopćeno je, saopćeno je iz Općine Centar.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA