3 C
Sarajevo
18.11.2024

Hljeb sa ruzmarinom

Sastojci:

– 200 g heljdinog brašna

– 200 g integralnog pšeničnog brašna

- OGLAS -

– 100 g raževog brašna

– 1 prašak za pecivo

- Advertisement -

– malo sode bikarbone

– 4 kašike maslinovog ulja

– pola kašike kima

– 1 kašika sjemena lana

– malo ruzmarina

– 1/2 l vode

 Priprema:

Sve sastojke pomiješati, prvo praškaste, pa onda tečne. Dobro umijesiti tijesto. Ostaviti da naraste.

Smjesu prebaciti u podmazan pleh u koji ste stavili papir za pečenje.

Peći u zagrejanoj rerni na 250 stepeni 30 minuta, a onda smanjiti na 200 stepeni i peći jos 30 minuta.

Prijatno!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA