26 C
Sarajevo
30.04.2024

Tyson: Ja sam bio narkoman i pijanica koji mlati sve oko sebe

Koktel kokaina i morfija u suradnji sa temperamentom Mikea Tysona (53) znak je za katastrofu. Svjestan je toga i ‘Iron Mike’ koji je prije 11 godina dotaknuo dno kad je prebio sedam prostitutki jer ga je uhvatila paranoja da će mu nešto ukrasti. Iako je sad počeo žešće trenirati i sprema se za ekshibicije, tad je bio daleko od ičega.

– Ležao sam u krevetu u hotelu i pokušavao sam uvijek biti s nekim. Prostitutke, pas, samo da ne budem sam. To je stvarno mračno. Ja sam u hotelskoj sobi sa sedam prostitutki, a u meni marihuana, kokain, morfij, Viagra i viski – opisuje recept za katastrofu Tyson i nastavlja:

A ja sam na samom dnu jer me hvata paranoja i pomišljam kako će me ove žene pokušati opljačkati i smjestiti mi. Počeo sam ih prebijati, bio sam na mračnom mjestu. Nisam im želio više dati svoje duše. To je moj demon, tu sam gdje jesam – zaključan, sam. Nitko mi ne govori da i ne radim previše – objasnio je ‘Iron Mike’

- OGLAS -

Bila je to njegova životna prekretnica. Ostavio se nekih poroka, ali još uvijek voli uživati u lakim drogama.

– Zahvalan sam što sam trenutno ovdje, a kad se sjetim tih trenutaka… Preznojavao sam se i Govorio si, nema više kokaina, nema. – prisjetio se Mike teških trenutaka.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA