10 C
Sarajevo
24.09.2024

Weekend Media Festival ove godine u Rovinju od 24. do 27. septembra

Weekend ide dalje! I ove će godine od 24. do 27. septembra u Rovinju Weekend Media Festival okupiti vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom „I love Weekend“ festival će obilježiti ljubav, povezanost i prijateljstvo koje je u 2020. godini bilo potrebnije nego ikad.

“Jako smo uzbuđeni i drago nam je da ćemo i ove godine uživati u sjajnim predavanjima i vrhunskim partyjima kakve ima samo Weekend. Posebno smo usmjereni na brigu za sigurnost svih prisutnih. Pomno pratimo upute nadležnih tijela javnog zdravstva i pridržavamo se propisanih preporuka kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za sve posjetitelje”, istaknuo je direktor festivala Tomo Ricov.

 

- OGLAS -
  

Ovogodišnje izdanje najvećeg regionalnog medijskog festivala već će tradicionalno okupiti sve zainteresirane za medijsku industriju, a posebno je značajno što će Weekend biti jedan od prvih velikih festivala koji će se održati nakon popuštanja epidemioloških mjera izazvanih pandemijom koronavirusa. 

“Svi najbolji partyji bili su u najluđim vremenima i zato smo sigurni da će ovo biti najbolji Weekend do sada. Uz to, pripremamo vrhunski program koji nećete htjeti propustiti”, objašnjava direktor programa festivala Nikola Vrdoljak. 

- Advertisement -

Najbolja pozivnica za ovogodišnji Weekend je činjenica da se iz godine u godinu u Rovinju okuplja sve veći broj sudionika i vrhunskih predavača. Zato budite i vi dio najvećeg medijskog festivala, pripremite se za najbolji party godine, i ponesite dobru volju i opuštenost – to je jedino što Weekend od vas traži.

 

 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA