10 C
Sarajevo
30.04.2024

Stefan Blagić za kojim je raspisana potjernica oglasio se na Facebooku: Sinoć nisam učestvovao u incidentu, ukoliko mi se nešto desi odgovoran je MUP RS-a

Stefan Blagić, aktivista udruženja ReStart na Facebooku se oglasio kazavši da je iz medija saznao da je policija za njih raspisala potjernicu zbog sumnje o počinjenim krivičnim djelima i prekršajima povodom sinoćnjih događaja u Banjoj Luci.

“Nisam vjerovao da ću ovako nešto doživjeti i nisam upoznat za šta me terete. U svakom slučaju, ne osjećam se nimalo sigurno ni prijatno i ovo smatram čistim terorom. Ukoliko mi se nešto desi, odgovoran je MUP Republike Srpske. Najinteresantnije od svega je što nisam ni učestvovao u jučerašnjim incidentima, s obzirom na to da je mojoj djevojci za vrijeme Danijelinog govora na trgu pozlilo i da sam je odveo kući, nakon čega nisam iz kuće ni izlazio. Stoga je jasno da je MUP ili nesposoban, ili namjerno ide u progon i teror prema neistomišljenicima. Saga se nastavlja…”, naveo je Blagić.

- OGLAS -

Podsjećamo, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pokrenuli su danas, u skladu sa uputstvom o vršenju potražne djelatnosti, raspis o traganju za licima čiji su inicijali D. D, S. M, A. G, S. B, i Nj. T. svi iz Banjaluke zbog sumnje o počinjenim krivičnim djelima i prekršajima – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Nezvanično, riječ je o Davoru Dragičeviću (50), Steli Milanović (54), Aleksandru Gluviću (21), Stefanu Blagiću (27) i Njegošu Tomiću (36).

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA