12.7 C
Sarajevo
26.10.2024

Šešelj se pohvalio susretom s Putinom

“Van svakog protokola, u kripti Hrama Svetog Save, po prvi put sam uspeo da se sretnem s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Kad sam iznenada banuo pred iznenađenu predsedničku svitu, Putin me je odmah prepoznao, srdačno se nasmejao i pružio ruku. Deset minuta smo stojeći razgovarali”, pohvalio se Šešelj, a uslijedile su i fotografije susreta.

Fotografije Šešeljevog i Putinovog rukovanja objavio je jutros zvaničan Twitter nalog “Srpski radikali”. Sa istog profila, na dan Putinove posjete, podijeljena je i fotografija ruskog predsjednika, sa logom SRS, i natpisom “dobrodošao”.

Osim direktne prozivke da je “lažov”, uslijedile su i druge na Šešeljev račun.

- OGLAS -

“Ja juče sišao do trafike po pljuge, sretnem Putina ispred pekare, kaže zatvorili pre minut, nisu hteli da mu prodaju rol viršlu. Ja kupim na trafici bonžitu i dam mu. Gledamo u pod, ćutimo”, glasio je jedan od komentara.

“A to su videla četiri vilenjaka, tri jednoroga i omanje jato ptica dodo”.

- Advertisement -

“Evo sad sam na Prvoj video snimak: Putin ga češka iza ušiju, a vojvoda maše repom”.

“Pa i ja ga srela u Ruzveltovoj, meni slao poljupce al’ eto, nismo se ispričali”, samo su neki od komentara tviteraša, a Šešelj je na komentare isključivo odgovarao fotografijom na kojom se rukuje s Putinom, prenosi “Telegraf.rs”.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA