15 C
Sarajevo
20.09.2024

Višković: Policija izuzetno značajna za budućnost RS

Predsjednik Vlade RS-a Radovan Višković čestitao je danas pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova 4. april – Dan policije RS-a, navodeći da će Vlada snažno podržati razvoj i modernizaciju policijskih snaga, uvažavajući činjenicu da je policija izuzetno značajna za Republiku Srpsku i njenu budućnost.

“U ime Vlade i u svoje ime upućujem vam najiskrenije čestitke povodom 4. aprila – Dana policije RS-a”, naveo je Višković u čestitki.

Premijer RS-a je naglasio da se sa pravom i ponosom može reći da Policija RS-a izvršava profesionalno i odgovorno sve svoje zadatke, te da je jedan od najvažnijih stubova društva, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

- OGLAS -

Višković je izrazio duboko poštovanje prema pripadnicima policijskih snaga koji su učestvovali u stvaranju Republike Srpske, kao i porodicama policajaca koji su svoje živote dali za RS, prenose Nezavisne novine.

“Uz želju da i dalje budete garant bezbjednosti i stabilnosti u Srpskoj, čestitam vam još jednom vaš praznik i želim puno zdravlja, sreće i uspjeha na ličnom i profesionalnom planu”, naglasio je predsjednik Vlade RS-a.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA