11.6 C
Sarajevo
21.09.2024

Gabbie Hanna lažirala put u Californiju i obmanula fanove

Hanna ima 6,5 miliona pratilaca. Na Instagramu je dijelila fotografije na kojim je obučena u festivalsku odjeću, a iza nje su bina i ostali festivalski sadržaji. Snimala je i videa. U Californiji je “provela” dva dana. Većina fanova je bila šokirana kada je u Youtube vide otkrila kako je sve bila laž, a da su fotografije nastala u mjestu gdje živi uz pomoć njenih prijatelja.

Pozadinu je mijenjao fotograf Kellan Hendry, a prijateljica joj je odštampala lažne verzije narukvica za ulaz na festival s kojima se fotografisala.

“Napravila sam ovo jer lično poznajem ljude koji su jednom bili na festivalu, ali ponesu dovoljno odjeće i fotografišu se tako da na društvenim mrežama prikažu kako su bili dva vikenda ili više puta, a u suštini su kući. Društvene mreže su laž”, naglasila je. 

- OGLAS -

Fotografije su na stale u Sydneyu, a Hanna je uložila mnogo energije i truda da nađe lokacije koje će izgledati slično onima u Californiji. Njeni prijatelji koji su bili na festivali poslali su joj videa koja je stavila kao svoja na opciju Story.

“Znam da mnogi ljudi gledaju druge na Instagramu i pomisle ‘ Wao, njihov život je savršen’. Gledate u tijelo, odmore, automobile i dosta toga je u stvari lažno. Ali ja to razumijem jer je mnogima to posao”, kazala je.

- Advertisement -

U video je objasnila šta je ustvari radila tokom dana kada je objavljivala fotografije i većinu vremena provela je u baru sa prijateljima.

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA