11.6 C
Sarajevo
20.09.2024

Strašne vijesti u porodici legendarnog golmana: On se oporavio, ali ona je saznala tešku dijagnozu.. (FOTO)

Samo dvije sedmice nakon što je 38-godišnji španjolski legendarni golman Iker Casillas pušten iz bolnice nakon srčanog udara, šokantne vijesti na društvenim mrežama podijelila je njegova supruga Sara Carbonero (35).

Prelijepa sportska novinarka otkrila je da joj je dijagnosticiran rak jajnika.

Sara Carbonero i Iker Casillas izlaze iz bolnice u Portu gdje se nogometaš oporavljao od srčanog udara / 

– I dok se još nismo skroz oporavili od jednog šoka, život nas je još jednom iznenadio. Ovaj put sam ja u pitanju i ona riječ od pet slova koju se još bojim napisati. Prije nekoliko dana na redovnom pregledu liječnici su mi rekli da imam zloćudni tumor i da odmah moram na operaciju. Sve je prošlo u redu i na sreću rak je otkriven na vrijeme, ali preda mnom su još mjeseci borbe zbog popratnih terapija”, rekla je Sara te dodala:

- OGLAS -

“Osjećam se mirno i uvjerena sam da će sve biti u redu. Znam da neće biti lako, ali bit će sretan kraj. Imam veliku podršku porodice i prijatelja i sjajnog medicinskog tima. Iskoristit ću ovaj trenutak i zamoliti kolege novinare da pokažu poštovanje i razumijevanje kakvo su uvijek pokazivali, posebno u ovo teško vrijeme za mene i moju porodicu” napisala je na Instagramu.

Iker Casillas obraća se novinarima po izlasku iz bolnice nakon pretrpljenog srčanog udara / 
 
Lijepa 35-godišnjakinja ima dva sina s Casillasom, a prije nego što je objavila vijest o svojoj bolesti, organizirala mu je proslavu 38. rođendana. Carbonero je snimala u Tarifi na jugu Španjolske kad je bivši golman Real Madrida pretrpio srčani udar 1. maj. Karijera mu je od tog trenutka bila pod upitnikom, no nakon što se oporavio i nakon konsultacija s doktorima, utvrdio je da još nije vrijeme za penziju, piše The Sun.
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA