12 C
Sarajevo
18.10.2024

Ne propustite novo izdanje Kafane večeras: Gost Tanja Đurović

Budite uz Face i ove nedjelje gdje vas očekuje mnoštvo sadržaja.

Danas od 18:45 vas očekuje novo izdanje Bosanskog vjestnika koji uređuje i vodi Amila Đelić. Ne propustite najnovija dešavanja iz svijeta i regiona.

U 19:30 slijedi novo izdanje Auto shop magazina.

- OGLAS -

Od 21:00 očekuje vas novo izdanje Kafane, u kojoj naša voditeljica Amra dočekuje svoju kolegicu Tanju Đurović, poznato lice sa TV ekrana koje gledamo već 22 godine i koja je poznata kao jedna od najveselijih voditeljica. Tanja Đurović ove nedjelje u “Kafani” otkriva dijelić svog života. Otvorena kao i uvijek, otkriva kako pravi balans između troje djece i njihovih tata, kako je kafana uvijek dio njenog života, kako je naučila ignorisati ljude…

U 22:00 očekuje vas igrani film Deadlock sa Bruce Willisom u glavnoj ulozi koji utjelovljuje Rona Whitlocka, traženog kriminalca koji predvodi tim plaćenika u misiji osvete. Uvjereni da vlada radi protiv njih, nemilosrdna skupina brutalno zaplijeni elektranu i sve u njojj drži kao taoce. Uz obližnji grad na rubu velikih poplava i razaranja, na jednom umirovljenom elitnom vojnom rendžeru je da spasi hiljade nevinih života prije nego bude prekasno.

- Advertisement -

U 23:40 gledamo napetu akciju “Stres do smrti” koja nam donosi Maggi, ženu koja nakon krvave pljačke se nađe pred teškim izborom koju žrtvu će spasiti; trudnicu ili muškarca koji je upucan, ali još živ. Njen izbor dovodi do toga da deset godina kasnije rizikuje sve kako bi spasila svoju porodicu od opake osvjetničke zavjere.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA