26.6 C
Sarajevo
28.09.2024

“Diva” za sve dive! “Diva Cosmetic” proslavila prvu godinu uspješnog poslovanja!

Mjesto koje Sarajke vole – „Diva Cosmetic“: Pogledajte mjesto gdje se rađaju najnoviji beauty trendovi!
„Diva Cosmetic“ – kozmetički je salon koji Sarajkama nudi najbolje beauty usluge. Sarajke će po prvi put imati priliku zatražiti mokru nadogradnju kose s prirodnom kosom.

Ivana Ilijić rođena je Beograđanka s njemačkom adresom. Unatoč tome što je prvobitno otišla s Balkana, odlučila se vratiti, i to u Bosnu i Hercegovinu, njenu prijestolnicu, stacioniravši se u Stupskoj 17a. Sa sobom je ponijela i sjajnu biznis-ideju – onu koja je nedostajala BiH, Sarajevu i otvorila kozmetički salon „Diva Cosmetic“ koji Sarajkama nudi sve beauty usluge!

„Ideja je sinula preko noći! Nakon četiri sedmice provedene u Sarajevu, shvatila sam šta nedostaje ovom divnom gradu“, kaže Ilijić.

„Diva Cosmetic“ stara je tek jednu godinu. U tu jednu godinu rada, onu tešku – prvu,  stali su mnogi izazovi, ali proširenje ponude i noviteta svjedoči o uspješnom poslovanju.

- OGLAS -

Sarajevski tim „Dive Cosmetic“ je i internacionalan – sjajan „dodatak“ je i frizer Ibrahim Yildiz. „Udruživanjem“ turskih i balkanskih snaga, Sarajke će po prvi put imati priliku zatražiti mokru nadogradnju kose s prirodnom kosom. Ilijić je ekskluzivno najavila i mnogobrojne novitete, a pogotovo Herbal Spa.

„Diva Cosmetic“ proslavila je svoj prvi rođendan, a najesen će dobiti i svoju „sestru blizanku“ – još jednu sarajevsku lokaciju.

- Advertisement -

Pogledajte ovu zanimljivu priču rođene Beograđanke sa sarajevskom adresom i ponudu kozmetičkog salona „Diva Cosmetic“.  

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA