10.5 C
Sarajevo
29.09.2024

Crnadak nakon odluke CIK-a: Nije još svanulo, ali se bar malo razdanilo

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak oglasio se povodom odluke CIK-a koji je mandat Snježane Novaković Bursać (SNSD) dodijelio Nenadu Vukoviću (PDP).

Crnadak se oglasio na Facebooku navodeći kako je “nepravda u ovoj zemlji mnogo puta pobijedila, a da su sila, moć i korupcija zbog toga pomislili da su svemogući”.

– Ipak ima ona narodna u koju moramo vjerovati: možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš.

- OGLAS -

Volja narodnih poslanika

Iako je trebalo skoro dvije godine, konačno je provedena volja narodnih poslanika, nakon što je SNSD izgubio moć svojih kompanjona u Sudu BiH.

Od danas je PDP-ov Nenad Vuković srpski delegat u Domu naroda.

- Advertisement -

Isti tako, Snježana Novaković Bursać, koja je nepravedno obavljala tu funkciju do sada, od danas više nije delegat.

Predsjednik SNSD voli koristiti termin “okačiti mačku o rep”, pa upravo to može uraditi sa svojim izjavama da Vuković neće preuzeti mandat.

Od danas Snježana nema nikakvo pravo da sjedi u stolici delegata i bilo bi dobro da je Dodik prestane sramotiti i nagovarati da se gura sa skupštinskim obezbjeđenjem i glumi da je i dalje delegat.

Pobjeda pravde

Pored lijepog osjećaja kad pravda pobijedi, za mene je ovo i lična satisfakcija, jer sam od prvog dana, kao član Komisije za izbor delegata, tvrdio da je PDP-ov listić ispravan.

Pozivam rukovodstvo Doma naroda da ne razmišlja o mogućim opstrukcijama na koje ih nagovara SNSD.

Gotovo je, SNSD je izgubio sredstvo za ultimatume i ucjene. Nije još svanulo, ali se bar malo razdanilo – poručio je Crnadak.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA