7.7 C
Sarajevo
30.09.2024

Ove ulice u centru Sarajeva bi danas mogle biti bez vode

Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

Iz komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Sarajevo oglasili su se o radovima planiranim za petak, usljed kojih bi pojedine ulice u općini Centar Sarajevo mogle ostati bez redovnog sanbdijevanja vodom.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, izvodit će se radovi na popravkama kvarova, kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega bi moglo doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Koševo, Reisa Fehima Spahe čikma, Drinska, Hasana Bibera, Alipašina, Muhameda ef. Pandže, Zije Dizdarevića, Betanija, Obhodža, Dejzina Bikića, Jukićeva, Humska, Abdurahmana Muharemije, Patriotske lige, Bolnička, Koševo, Braće Begić, Muhameda Hadžijahića, Sulejmana ef. Musića, Rakovička cesta, Grabovine, Rukodol, Bardakčije te naselja Velešići, Pofalići, Koševsko Brdo, Ciglane sa pripadajućim ulicama.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže, koji se finansira sredstvima EBRD kredita, planirani su radovi u ulicama Sedrenik, Franjevačka, Karpuzova i Golobrdica. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju može doći u navedenim ulicama.

- OGLAS -

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima. Za sve informacije možete se obratiti dispečerskom centru na brojeve telefona 033/210-707 i 033/220-435.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA