11.6 C
Sarajevo
05.10.2024

Ibrahimović u svom stilu: Prelazni rok završava kad ja to kažem

Nova sezona Serije A počela je ovog vikenda, a prelazni rok traje do 30. augusta. Italijanski mediji nagađaju da bi veliki klubovi tek mogli da naprave neke transfer bombe povodom čega su razgovarali sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Otkako je otišao u igračku penziju Zlatan ima ulogu savetnika u Milanu, a zapravo bez njega nijedna bitna odluka ne može da se donese, uključujući i prodaju i kupovinu igrača, što je sam i potvrdio.

Do sada su stigli Strahinja Pavlović, novi evropski šampion Alvaro Morata, Emerson Royal, a u subotu je predstavljen i dolazak Youssoufa Fofane iz Monaca. Ipak, Ibrahimović tvrdi da to nije sve.

- OGLAS -

„Tražili smo veznog fudbalera koji će održavati balans ekipe. On je kompletan igrač, koji umije da probije linije rivala, kao i da postigne gol. Bili su dugi pregovori, ali je najvažnije da je Fofana sada sa nama. Doveli smo kičmu za naš tim, stvarno nam se dopada njegov profil i sada je na treneru da izvuče najbolje od njega“, rekao je Ibrahimović, pa potom dodao:

„Trenutno smo na šestom danu od sedam za kreiranje novog Milan. Prelazni rok se završava kada ja to kažem. Ova četiri igrača koja smo doveli su bili prioriteti i prije nego što je stigao trener Fonseca“.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA