8.8 C
Sarajevo
07.10.2024

Dritan Abazović se pokoškao s biznismenom u restoranu u Podgorici

U restoranu Spago u podgoričkom naselju Siti kvart, danas je, oko 15 sati, došlo do koškanja između bivšeg premijera Dritana Abazovića i vlasnika kompanije Bemaks Ranka Ubovića i osoba iz njegovog društva, potvrdio je Abazović crnogorskim “Vijestima”.

Konobar restorana navodno je lidera Građanskog pokreta (GP) URA, po ulasku u taj objekat, pitao hoće li da mu nađe drugo mjesto “jer su tu “bemaksovci””. 

Osim Ubovića, u restoranu su navodno bili, između ostalih, biznismen Aleksandar Mijajlović, jedan od nekadašnjih neformalnih vlasnika Bemaksa, te Vladan Ivanović, vlasnik “ničije kuće” pod Goricom.

- OGLAS -

Bivši premijer im je navodno salutirao, da bi vlasnik Bemaksa Ranko Ubović odgovorio na to riječima: “Sram te bilo”.

Tada je, kako nezvanično saznaju “Vijesti”, Ubovićevo obezbjeđenje krenulo put Abazovića. Nastala je, tvrdi izvor, pometnja čiji su dio bili i funkcioneri GP URA Filip Adžić i Ilir Harasani, koji su došli na ručak s Abazovićem.

- Advertisement -

Sagovornik “Vijesti” tvrdi da je jedan od pripadnika Ubovićevog obezbjeđenja rekao Adžiću “da ga ne pominje”, da je bilo komešanja i vrijeđanja i da je obezbjeđenje vlasnika Bemaksa tražilo od Abazovića da napusti restoran. On je to navodno odbio da učini, da bi, tvrdi izvor, Ubović i njegova ekipa platili račun i otišli.

Cijeli incident navodno je zabilježen na video-nadzoru restorana.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA