15.5 C
Sarajevo
19.09.2024

Svinja usmrtila muškarca (90) u Srbiji

Jedan mještanin sela Prugovac kod Aleksinca star 90 godina pronađen je mrtav sa ujedima svinje po tijelu, saznaje “Blic”. Nesretni slučaj se desio 28. avgusta i prijavljen je policiji koja provjerava okolnosti pod kojima je došlo do smrti.

Kako “Blic” saznaje, članovi porodice pronašli su tijelo čovjeka sa ujedima svinje na tijelu nakon čega je obavještena policija. Za sada se još uvek ne zna da li je čovek preminuo pa ga je nakon toga izujedala svinja ili je smrt nastupila kao posljedica ujeda životinje.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, policija provjerava sve okolnosti pod kojim je nastupila smrt.

- OGLAS -

Ovo je treći slučaj napada svinja u aleksinačkom kraju u ovoj godini.

Kako je “Blic” pisao, Snežana Radojković (67) iz Aleksinačkog bujmira teško je povrijeđena 30. juna kada je u izujedala svinja u trenutku dok joj je vraćala prase, koje je prethodno odnijela jer je bilo povrijeđeno. Nju je svinja izujedala po cijelom tijelu nanijevši joj teške povrede, povrijedivši joj zubom i oko.

- Advertisement -

Drugi napad se desio 19. juna kada je Milovana Dinića (51) iz sela Bovan ujela svinja za genitalije uslijed čega je zadobio teške povrede testisa. Njemu je zbog teške povrede odstranjen jedan testis.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA