15.5 C
Sarajevo
19.09.2024

Neymar šokirao igrače Reala zbog Mbappea: “To je pravi pakao, katastrofa”

Navijači Real Madrida su ga dugo čekali, a francuski fudbaler Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) ovog ljeta konačno je stigao na Santiago Bernabeu. 

Kada ste timu koji je osvojio Ligu prvaka i La Ligu dodali jednu takvu zvijezdu poput Mbapea, navijači su očekivali da će se tim “šetati” kroz takmičenja.

Međutim, Real ima 11 bodova i četiri zaostatka za Barcelonom, a da stvar bude još gora ekipa ne briljira na terenu. Štaviše, moćni Real se muči da dođe do prilika.

- OGLAS -

Sada je navijače Reala zabrinuo Brazilac Nejmar (Neymar), koji je prije odlaska u saudijski Al Hilal dijelio svlačionicu s Mbapeom u PSG-u.

Nejmar je navodno upozorio Brazilce u Realovoj svlačionici šta ih čeka kada dođe Mbape.

- Advertisement -

“Realovi Brazilci su prijatelji s Nejmarom, koji je uvijek bio u ratu s Mbapeom. Nejmar im je poslao poruku ukazavši da je igranje s Mbapeom katastrofa, da je pakao dijeliti svlačionicu s Francuzom” – otkrio je novinar Siril Hanouna (Cyril Hanouna) na radiju Europe 1.

Inače, Kilijan Mbape je na šest odigranih utakmica za Real – pet u La Ligi i jedna u UEFA Superkupu, dao četiri gola, od toga dva iz penala.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA