15 C
Sarajevo
19.09.2024

Emir Lapsus objavio novu pjesmu: „Prodajem“ pobrala simpatije publike


Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solu karijeru neumorno je radio na novim pjesmam kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada nakon diskografske pauze obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao, te nije bilo kluba Emir_u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme. „Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetost dana ugledala 16. septembra i to na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onim koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu.

- OGLAS -

Ovo je prva u nizu pjesma koje će izaći, a u narednom periodu će biti objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga što je publika navikla, ali njegov pečat ostaje prisutan.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA