17.7 C
Sarajevo
20.09.2024

Dvije teške nesrće u BiH: Poginuo starac iz Glamoča, pješakinja iz Banja Luke podlegla povredama

Pješak iz Glamoča P. M. (78) poginuo je kod Prijedorske petlje u Banja Luci kada ga je udario minibus, a u Univerzitetskom kliničkom centru RS preminula je žena M.D. (75) usljed povreda zadobijenih kada ju je udario autobus u Banja Luci.

Saobraćajna nesreća kod Prijedorske petlje dogodila se sinoć oko 20.20 sati, a minibusom marke Mercedes upravljao je P.K. (71) iz Laktaša, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Danko Mitrović zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

- OGLAS -

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja kako bi se utvrdile okolnosti saobraćajne nesreće.

Naložena je i obdukcija tijela stradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

- Advertisement -

Iz Tužilaštva je saopćeno da je pješakinja M.D. (75) preminula , od posljedica zadobijenih povreda preminula u UKC RS-Banja Luka.

Ona je stradala kao pješak sinoć oko 21.50 sati u Bulevaru Živojina Mišića u Banja Luci kada je udario autobus Mercedes, kojim je upravljao D.G. (57) iz Banja Luke.

Tužilac je naložio obdukciju beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA