16 C
Sarajevo
21.09.2024

Pjanić na zalasku karijere dobio bogatu ponudu, trofejni srbijanski trener je ključ transfera

Prema pisanju ruskih medija, moskovski CSKA je zainteresovan za usluge bivšeg bh. reprezentativca Miralema Pjanića koji je od ljeta slobodan igrač.

Nekoliko tamošnjih medija navodi da su popularni Armejci u kontaktu sa agentima 34-godišnjeg veziste, a Pjanić je za prelazak u Rusiju navodno traži ​​oko 2 miliona eura godišnje.

Ipak, spreman je i na finansijske ustupkem te ostaje da vidi da li će se dvije strane uspjeti dogovoriti. Pjanić je velika želja srbijanskog stručnjaka Marka Nikolića, koji pokušava uvjeriti našeg veznjaka da obuče dres CSKA.

- OGLAS -

“Pjanić je i dalje slobodan igrač. On je iskusan nogometaš koji može pomoći timu. Jasno je da će ga u sadašnjoj situaciji biti teško dovesti,ali možda ga Marko Nikolić može uvjeriti. Potpisivanje takvog igrača je uvijek velika priča”, prokomentarisao je bivši igrač CSKA Zoran Tošić mogućnost Pjanićevog transfera.

Podsjetimo, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (34) zvanično je napustio ekipu Al Sharjaha na kraju sezone i još uvijek je bez kluba.

- Advertisement -

Pjanić je u dresu Al Sharjaha odigrao 61 utakmicu postigavši pet golova uz 16 asistencija, te je je osvojio dva Kupa.

Miralem se u međuvremenu odlučio oprostiti i od reprezentacije Bosne i Hercegovine, za koju je u karijeri upisao 115 nastupa.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA