10.5 C
Sarajevo
22.09.2024

Hajrudin Mulić odlučan: “Glasajte za veće dobro, a ne manje zlo! Ja ću biti novi načelnik Centra!”

Hajrudin Mulić, nezavisni kandidat za načelnika Općine Centar: "Budžet nije načelnikov novac nego novac građana i mora se trošiti transparentno!"
Mulić: "Općina je banka u koju građani ulažu novac: plaćaju poreze, doprinose i sve ostalo! Građani očekuju da im se taj novac vrati! Sve građane u općini Centar vidim kao jednu veliku porodicu!"

Mulić: „Razumijem sve potrebe građana svih kategorija! U opštini Centar nemamo kamen na putu kao prepreku, nego odron! 55.000 građana opštine Centar pati zbog problema! Mjesto načelnika ne treba pripadati političim strujama, nego menadžeru koji je hrabar i sposoban i koji može popraviti to stanje! Aktuelni načelnik je pokazao šta je radio! To je najlošiji načelniku BiH!

Nisam htio trošiti novac na plakate i reklame, već sam taj novac uložio u čišćenje i sređivanje igrališta, da građani vide da ja mogu voditi opštinu! Obišao sam većinu mjesnih zajednica u zadnjih petnaest dana! Aktuelni načelnik nije nijednom! On ima nedomaćinski odnos prema građanima!

Sva Mandićeva djela i obećanja su zapisana u mojoj svesci; pitao sam građane šta je to on uradio i sve sam zapisao! Ta sveska je prazna, praznih listova! On je najgori načelnik u BiH!

- OGLAS -

Općina je banka u koju građani ulažu novac: plaćaju poreze, doprinose i sve ostalo! Građani očekuju da im se taj novac vrati! Budžet nije načelnikov novac nego novac građana i mora se trošiti transparentno!  Pripremio sam platformu gdje će građani moći pratiti moj rad! Uradit ćemo i e-oglasnu tablu gdje će građani moći da vide bilo koji tender ili javni poziv!

Boli me duša što je tri miliona KM uloženo u vodovod na Nahorevu koji ne radi! Ciglane i Koševo imaju problem sa parkingom i tamo hoćemo da gradimo garaže! Općina Centar mora biti investitor tih projekata! Kapitalni projekt je za mene zaustavljanje iseljavanja mladih iz općine Centar! Mladi bi kroz kiriju otplaćivali taj stan, a ne bi imali zaduženje! Očekujem 70% podrške u Centru!

- Advertisement -

Moramo se posvetiti svakom građaninu! Sve građane u općini Centar vidim kao jednu veliku porodicu! Preuzimam odgovornost za sve njih! Moramo promijeniti stanje! Građanima je priče preko glave; ljudi su željni nekoga ko će raditi za njih! Pozivam sve građane da dobro procijene ko je najbolji za općinu Centar i da glasaju čistog srca, ali ne za manje zlo nego za veće dobro!”

Pogledajte izborno gostovanje Hajrudina Mulića, nezavisnog kandidata za načelnika Općine Centar.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA