15.5 C
Sarajevo
04.10.2024

ŠOKANTNO! Evo kako je Izrael prisluškivao “Hezbollah”!  

Ne nazire se kraj bliskoistočnoj krizi! Čeka se nova odmazda Izraela, pa odgovor Irana... Slijedi li svjetska apokalipsa?!
Hadžifejzović: “Način na koji Izrael skuplja podatke o neprijateljima je nevjerovatan: Nasrallaha i sve ubijene vođe 'Hezbollaha' Izrael je godinama prisluškivao preko svega što i vi koristite!”

Hadžifejzović: „Govorimo vam od 7. oktobra prošle godine da Izrael neće stati. Sada se čeka nova odmazda Izraela, pa se onda čeka odgovor Irana, pa onda… Do tada, nekoliko informacija koje govore o superiornosti obiju strana: Iran ima nove rakete koje mogu izbjeći proturaketnu odbranu Izraela… Izrael i dalje ima najjaču obavještajnu službu – Izrael je znao da je vođa ‘Hezbollaha’ prihvatio primirje koje je ponudila Amerika, pa ga je ipak likvidirao. Način na koji Izrael skuplja podatke o neprijateljima je nevjerovatan: Nasrallaha i sve ubijene vođe ‘Hezbollaha’ Izrael je godinama prisluškivao preko mobilnih telefona; preko TV-ekrana u kojima su ugrađeni mikrofoni; preko satelitske navigacije u autima; preko aplikacija u mobitelima – onima koje broje korake i kontrolišu zdravlje; preko interneta i društvenih mreža; preko algoritama, špijunskih satelita, dronova; preko mobitela njihovih supruga; preko kamera na saobraćajnicama… Dakle, preko svega što svi vi koristite… Pa čik, napišite nešto…“ 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA