10.5 C
Sarajevo
06.10.2024

Navijači zagrebačkog Dinama podigli snažnu parolu za BiH: Molimo za tebe sto očenaša

Navijači zagrebačkog Dinama su na utakmici protiv Varaždina pružili podršku unesrećnima u poplavama koje su pogodili Bosnu i Hercegovinu.

Sredinom drugog poluvremena su na tribini gdje su smješteni gostujući navijači istakli parolu koja je naišla na odobravanje cijelog stadiona.

“Srebrena Bosno kolijevko naša, molimo za tebe sto očenaša”, pisalo je na paroli koju su podigli navijači zagrebačkog Dinama na susretu s Varaždinom.

- OGLAS -

Podsjetimo, našu domovinu su u petak pogodile velike i snažne poplave i nanijele nemjerljivu štetu ljudima u pogođenim područjima.

Sam Dinamo je uputio poruku podrške ljudima pogođenim u poplavama što su sada uradili i navijači zagrebačkog sastava.

- Advertisement -

“S velikom tugom pratimo vijesti o teškim poplavama koje su pogodile susjednu Bosnu i Hercegovinu, zemlju u kojoj živi mnogo naših vjernih navijača i prijatelja. Nažalost, nekoliko ljudi je izgubilo svoje živote, a mnogi su ostali bez svojih domova i imovine.

GNK Dinamo ovim putem želi izraziti duboku sućut obiteljima koje su izgubile svoje najmilije. U mislima i srcima smo uz sve pogođene ovom strašnom prirodnom nepogodom.

Pozivamo sve koji su u mogućnosti da pruže pomoć ljudima u Bosni i Hercegovini – bilo kroz humanitarne akcije, donacije ili na bilo koji drugi način koji može pomoći u ovim teškim trenucima. Solidarnost i zajedništvo ono su što nas čini jačima, a uvjereni smo da zajedno možemo pomoći onima kojima je to sada najpotrebnije.

GNK Dinamo će pratiti situaciju i nastaviti pružati podršku koliko god je moguće. Naše misli su s vama”, navodi se u u poruci Dinama.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA