12 C
Sarajevo
25.10.2024

Oglasio se Sergej Trifunović nakon što je suprugu prijavio zbog porodičnog nasilja

Sergej Trifunović oglasio se na Instagramu nakon što je prije dva dana suprugu Isidoru Mijanović prijavio zbog nasilja u porodici.

Najprije je objavio fotografiju pjevača Harisa Džinovića na kojoj piše “Ovo sa Sergejem je samo skretanje pažnje s mog slučaja”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Zatim je objavio meme koji prikazuje kako njegova supruga šamara drugu osobu na memeu uz pitanje: “Policija, je li?”.

- OGLAS -

“Skandali žive samo u vašim domovima. Srećom, ima još duhovitih ljudi”, napisao je glumac iz Srbije uz meme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)

 

- Advertisement -

Trifunović je zbog porodičnog nasilja prijavio suprugu Isidoru, ali tužilac je utvrdio da nema elemenata tog kaznenog djela. Ipak, Trifunovićeva je supruga osuđena na novčanu kaznu zbog kršenja srpskog Zakona o strancima. Ona je hrvatska državljanka koja ilegalno boravi u Srbiji i kada kazna bude pravosnažna, morat će platiti novčanu kaznu.

Problema sa zakonom u nekoliko navrata imao je i sam Trifunović, a najsvježiji slučaj dogodio se ljetos u Splitu. Srpski glumac prošlo ljeto dobio je jednogodišnju zabranu ulaska u Hrvatsku, jer je narušavao javni red i mir, a kada se nakon isteka zabrana pojavio na graničnom prijelazu Bajakovo, policija ga je privela i poslala u Split. Trifunović, naime, nije podmirio cijelu novčanu kaznu na koju je osuđen prošlog ljeta.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA