9 C
Sarajevo
26.10.2024

Hadžifejzović poslao važno obavještenje! Pomjera se „Centralni dnevnik“!

Rukometni spektakl na FACE-u! „Zmajice“ u borbi za Svjetsko prvenstvo – direktan prijenos utakmice protiv Kosova sutra u 18.00 sati!
Bh. curama treba dati šansu, podršku i vjerovati u njih! Ekskluzivno, utakmice ženske Rukometne reprezentacije BiH samo na programu FACE-a!

Hadžifejzović: „Na kraju CD-a, prije ‘Centralne odjave’ – najava. FACE sutra od 18.00 sati uživo prenosi utakmicu ‘Zmajica’. Ženska Rukometna reprezentacija BiH danas je otputovala za Belgiju gdje će igrati na kvalifikacionom turniru za Svjetsko prvenstvo 2025. godine. Naš Maki je ispratio naše ‘Zmajice’. Rukometašice BiH sutra igraju protiv Kosova u 18.00 sati, a protiv Belgije igramo u nedjelju u 16.00 sati. Obje utakmice su u direktnom prijenosu samo na FACE televiziji. Sutra, zbog rukometašica, pomjeramo i početak ‘Centralnog dnevnika’. Umjesto standardnog termina od 18:45, CD sutra počinje sat vremena kasnije – u 19:45. Ne sjećam se kad sam pomjerio CD – bez obzira koji je razlog, ali zbog naše reprezentacije i naših rukometašica, to ću uraditi. Reprezentaciju nismo imali deset godina, a sada je stvaramo i FACE će biti uz naše cure, Stručni štab i Rukometni savez. Za dobre rezultate treba sabura. Curama treba dati i šansu i podršku! Kosovo – BiH sutra od 18.00 sati, uživo, samo na FACE-u. CD u 19.45.“

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA