13.8 C
Sarajevo
27.10.2024

Vučić čestitao slavu: “Najčudniji snimak koji bi neko objavio na dan Svete Petke”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas slavu Sveta Petka Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i predsjedniku stranke Milošu Vučeviću, kao i svima koji slave ovu slavu.

“Najčudniji snimak koji bi neko objavio na dan Svete Petke, kada veliki broj Srba slavi zaštitnicu, prije svega, djece, žena, starih i bolesnih. Izabrao sam ovaj snimak, jer i na današnji dan, želim da pokažemo i Srbiji i svijetu da rast, razvoj i napredak jesu jedini garant naše sigurne budućnosti. Ovi kadrovi su sa EXPO 2027 gradilišta u Beogradu, iz prethodne noći, gdje je na betoniranju između budućih hala 2 i 4 učestvovalo 70 miksera i stavljeno više od 1.000 kubika betona” – napisao je Vučić u objavi na svom Instagram nalogu, uz koju je podijelio i snimak radova na gradilištu EXPO-a.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Dodao je da je zahvalan neimarima na ogromnom trudu.

- OGLAS -

“Oni u tri smjene pokušavaju da urade ono što smo definisali kao zadatke za budućnost. Vjerujem u Boga, a nadam se da će nas Sveta Petka kao zemlju i narod zaštititi od svih nevolja koje su zahvatile svijet. Sretna slava Sveta Petka svima koji je danas slave. Posebno, sretna slava mojim naprednjacima i predsjedniku SNS Milošu Vučeviću” – poručio je predsjednik Srbije.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA