15.5 C
Sarajevo
28.09.2024

Potukli se sezonci i lolakci u Dubrovniku: Jednom izbili zube, drugom rasjekli ruku.. (FOTO)

Sinoć oko 21 sat došlo je do brutalnog fizičkog okršaja petorice muškaraca u poznatom dubrovačkom restoranu. Iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske potvrdili su za Dubrovački vjesnik  kako su zaprimili dojavu o tučnjavu u jednom od restorana na prostoru Pila, te da je kriminalističko istraživanje u toku nakon čega će biti poznato više detalja.  

Kako Dubrovački vjesnik saznaje iz pouzdanih izvora, u obračunu su sudjelovala dva sezonska radnika iz Slavonije na jednoj strani, te tri Dubrovčana na drugoj strani, prilikom čega su jednoj osobi slomljeni zubi i rasječeno čelo, a drugoj razrezana ruka do kosti. Gosti restorana, koji su se u tim trenucima našli na licu mjesta, zgroženi su viđenim, a jedan od nasilnika je navodno od ranije poznat policiji.

Prema neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika, do incidenta je došlo kad su iz restorana Orhan napali “kajakaše”, koji u blizini ovog prostora drže svoje kajake. Verbalni sukob je ubrzo eskalirao u fizički.

- OGLAS -

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, jedan je mladić zbog ozljeda zadržan u Općoj bolnici Dubrovnik, a riječ je o Slavoncu koji radi u Dubrovniku.

Već neko vrijeme u Pilama ne vladaju dobri odnosi između ugostitelja i “kajakaša”, a sinoć je sve rezultiralo fizičkim sukobom ispred preneraženih gostiju.

24sata.hr / 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA