17.7 C
Sarajevo
01.05.2024

Dubrovčanka poginula u BiH: Izvučeno tijelo nesretne Katarine iz provalije u koju je sletjela

Savez gorskih službi spašavanja u BiH objavio je na svojim internetskim stranicama kako je u nedjelju u 16 sati završena akcija evakuacije tijela Katarine Butrice iz provalije u kojoj je stradala pri slijetanju s ceste Ravno – Ljubinje kod mjesta Kotezi.

Podsjetimo, na poziv Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Dubrovnik pripadnici gorskih službi spašavanja iz Bosne i Hercegovine uključili su se u nedjelju ujutro u potragu za nestalom Katarinom iz Dubrovnika.

Gorski spašavatelji iz GSS Čapljina odmah su izašli na teren i slijedom prikupljenih informacija pretraživali područje uz cestu Ravno-Ljubinje tražeći vozilo nestale osobe. U 11 sati kod mjesta Kotezi pronađeno je vozilo koje je sletjelo s ceste i u njemu beživotno tijelo.

- OGLAS -

Akcija evakuacije tijela iz provalije koju su pripadnici gorskih službi spašavanja izveli uz pomoć vatrogasaca iz Trebinja, Ravnog i Stoca završena je u 16 sati.

Porodica je prvo mislila da je Katarina nestala. Odmah su alarmirali medije i zatražili ih pomoć kako bi što prije pronašli Katarinu. Vijest da je djevojka nestala se proširila društvenim mrežama i medijima kako bi pomogli u potrazi. Ona je posljednji put viđena nakon prelaska graničnog prijelaza Čepikuće. Išla je na fakultet gdje je studirala engleski jezik i književnost. Policija će nakon očevida utvrditi što se točno dogodilo, je li se djevojka s nekim sudarila, je li vozila prebrzo, odnosno kako je završila u smrtonosnoj provaliji.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA