20 C
Sarajevo
02.10.2024

Severina opisala svoj prvi vikend sa sinom nakon što se dječak preselio kod oca

Nakon što je Općinski sud u Zagrebu donio nepravomoćnu mjeru prema kojoj Aleksandar Popović, sin Severine Kojić i Milana Popovića treba živjeti s ocem, javnost ne prestaje zanimati što se događa u slučaju koji, ovako ili onako, traje već šest godina.

Severina je za Gloriju u formi dnevnika opisala kako je izgledao prvi vikend sa sinom nakon što je Aleksandar počeo živjeti s ocem. Otkrila je da se probudila u 5.37 kako bi oprala kosu jer joj sin uvijek kaže da voli zaspati uz njezinu mirisnu kosu. Kazala je kako je u ogledalu vidjela ženu koja joj je rekla: “Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli.” Kako je napisala, maleni je trebao doći u 10 sati ujutro, a u 7:15 nazvala ju je majka koja je rekla da dolazi iz Splita.

Bila je presretna zbog toga te se prisjetila kako je ranije mislila, kad nema majke u kući, da je to kuća bez srca. Milan Popović ranije je komentirao situaciju: – Ovo sve nije ovako trebalo ispasti. Institucije su donijele ovakvu odluku vodeći se isključivo dobrobiti djeteta, odnosno načinom života koji je za njega najbolji. Ja i dalje vjerujem da ćemo Severina i ja činiti sve u tom smjeru. Nemamo se nas dvoje što miriti ili ne, nismo ni prvi ni zadnji par koji je bio u vezi pa prekinuo. Naša je zadaća samo da se što više bavimo sinom i spreman sam na sve kako bismo to i ostvarili. Ništa što govorim ne govorim iz pozicije bivšeg partnera, nego isključivo iz pozicije roditelja – tumači nam Milan koji kaže da Aleksandar još nije upoznao mlađeg brata jer on i njegova partnerica Bojana često putuju te da dosad nisu većinu vremena boravili isključivo na jednom mjestu. On ima i obvezu boravka na Cipru, poslovno carstvo izgradio je po cijelom svijetu baveći se međunarodnom trgovinom. Ima kuću i u Hrvatskoj. Ipak, želi da Aleksandar nastavi ići u školu u Zagrebu.

- OGLAS -

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA