18 C
Sarajevo
03.10.2024

Hrvatska vojska pomaže policiji u potrazi za Jadrankom Skender

Pripadnici Hrvatske vojske su se uključili u potragu za Jadrankom Skender, nestalom pripadnicom HV-a. Za njom od 4. decembra traje potraga zagrebačke policije.

Njezin nestanak prijavljen je zagrebačkoj policiji 4. decembra 2019. godine u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba.

“Zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Zagrebačke, pripadnici Pukovnije vojne policije uključili su se u noćnu potragu za nestalom pripadnicom s dva tima Antiterorističke vojne policije i patrolom Vojne policije i pripadnicima Kriminalističke vojne policije. Pronađeno je motorno vozilo nestale pripadnice, dokumenti i osobne stvari, a potraga za nestalom osobom se nastavlja i dalje u primarnoj nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova”, stoji u priopćenju MORH-a.

- OGLAS -

Dodaje se da je Vojna policija u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom, izvještava dnevnik.hr. 

Prema informacijama na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba, Skender se iz svog doma udaljila u Mercedesu gospićkih registarskih oznaka.

- Advertisement -

Visoka je 164 cm, kestenjaste ravne kose i srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je obučena u plavu jaknu, plave farmerice i žute čizme.

 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA