20 C
Sarajevo
03.10.2024

Sin pronašao tijelo u bunaru: Tragičan epilog potrage za muškarcem (83) nakon tri mjeseca

Tijelo Trajčeta Stankovića (83) iz Kaludre kod Rekovca, čiji je nestanak prijavljen 3. septembra, pronađen je danas u bunaru blizu njegove kuće.

Tijelo je našao njegov sin Petar, koji živi u Belušiću, kada je slučajno zavirio u bunar, jer je to bilo mjesto na kome ga jedino nisu tražili. Porodica je pozvala vatrogasce koji su izvukli ltijelo, koje je poslato na obdukciju.

Podsjećanja radi, mještani Kaludre, policija i porodica danima su bezuspješno tragali za njim od kada je nestao. On je sa suprugom Leposavom obišao radnika koji je buldožerom popravljao lokalni put ka njihovoj kući i odnio mu hranu. Leposava je ostala da pokupi stvari, a Trajča se zaputio ka svojoj kući. Međutim, od tada mu se izgubio svaki trag, pišu Večernje novosti.

- OGLAS -

Njegov sin Petar je tada izjavio da je pomislio da je otac ostao da pričuva kukuruz, jer se žalio da divlje svinje prave veliku štetu. Ali, kada se ni u ujutru nije vratio, pozvali su prijatelje i policiju. Krenuli su u potragu za njim, a angažovali su i dron i pretražili površinu od oko 2,5 kilometara u prečniku.

Prema riječima mještana ovog rekovačkog sela, Trajča je bio povučen i miran čovjek koji je sa suprugom Leposavom živeo u zabačenom dijelu sela, zvanom Staro selo.

- Advertisement -

Ovo je za dvije godine drugi slučaj nestanka osobe u rekovačkom kraju. U susednom Županjevcu prije dvije godine nestala je Branka Radisavljević, koja ni dan-danas nije pronađena, navode Novosti.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA