22 C
Sarajevo
04.10.2024

Hrana u stožerima: Kod HDZ-a kao na svadbi, kod Zorana burek (FOTO)

Laganija hrana nakon tek završenih blagdana tokom kojih se jelo više nego inače, nije bila na meniju u stožeru Kolinde Grabar Kitarović, pa je za članove stranke, pristaše i ostale goste bio pripremljen bogat švedski stol, koji je, ako je suditi po izboru, trebala biti pobjednička trpeza.

24sata.hr / 

Na stolu su bila ponuđena brojna hladna predjela, pršut, kulen, razne vrste sireva, hladne i tople salate uključujući francusku, mlada kapulica, peciva brioche, a objava izlaznih anketa koje nikako nisu išle u korist HDZ-a i koje su izazvale konsternaciju u stožeru i potop atmosfere, nisu spriječile goste da brzo nakon 19.00 ispred švedskog stola stvore ogroman red.

Osim hladnih predjela, bio je tu i veliki izbor glavnih jela, među kojima se posebno isticao svinjeći but, kojeg su konobari neumorno rezali i koji je dosta brzo ‘planuo’. Nekoliko vrsta kobasica također su bili u ponudi, šunka u kruhu koja je isto tako bila veliki hit među gostima, razne vrste tjestenina, te veliki izbor kolača ostalih deserta. 

- OGLAS -
24sata.hr / 

Ukratko, kod HDZ-ovaca trpeza je bila prilično svatovska.

S druge strane, u Tvornici gdje je bio stožer Zorana Milanovića, pristaše, SDP-ovce i goste dočekao je samo burek, ali je brzo pojeden.

- Advertisement -
24sata.hr / 

Milanović je uveo još jednu neobičnu stvar – besplatni su samo pivo i voda, sve ostalo se mora platiti.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA