9 C
Sarajevo
28.10.2024

Među prvim u regiji: Otvorene staze za skijanje na Jahorini

– Vlasnici sezonskih ski karta sa Jahorine moći će besplatno skijati na Kopaoniku, Zlatiboru, Staroj planini i obrnuto
Za kraj novembra, Olimpijski centar Jahorina je sve skijaše obradovao sa viješću da je danas zvanično u rad pušteno skijalište i da ljubitelji zimskog sporta već uživaju u novim odlično pripremljenim stazama. 

Iz OC Jahorina navode da je jahorinska ski karta dodatno dobila na vrijednosti, poslije saradnje sa slovenačkim ski centrima. Naime, danas je na sajmu Expozim u Beogradu potpisan sporazum o saradnji OC Jahorina i JP Skijališta Srbije, koji podrazumijeva razmjenu ski karata. To znači da će vlasnici sezonskih ski karta sa Jahorine moći besplatno skijati na Kopaoniku, Zlatiboru i Staroj planini i obrnuto.

“Ovaj dogovor je naišao na veliko oduševljenje svih koji su čuli za njega, a ja se iskreno nadam da će što više skijaša iskoristiti ovu pogodnost. Želio bih premijerno da kažem da ski centar Jahorina od danas zvanično počinje sa radom, da su staze odlično pripremljene sa najboljim kombinacijom prirodnog i vještačkog snijega i da ćemo sve do kraja ski openiga, odnosno do 16. decembra imati popust na ski karte od 70 posto”, rekao je Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA