12.7 C
Sarajevo
20.09.2024

Face organizovao konferenciju povodom realizacije projekta “Imam ideju”: Borba se nastavlja! (FOTO)

FACE televizija organizovala konferenciju povodom realizacije domaćeg projekta Imam ideju kojeg svakodnevno možete gledati u programu Face televizije.

Projekat Imam ideju predstavlja pozitivnu stranu BiH. Tokom projekta FACE televizija je snimala priloge, polusatne intervjue i emisije u kojima smo predstavljali sve ljude u BiH koji žive svoj san i ostvaraju svoje ideje uprkos svim preprekama koje postoje u BiH.

Na konferenciji su govorili: Senad Hadzifejzovic – osnivač FACE televizije i Edin Mehić – osnivač i vlasnik Kolektiva, Posao. ba i Networksa. Pored Senada i Edina, našim gostima i onima koji su bili sudionici projekta Imam ideju, o tome kako su uspjeli  govorili su i Mirza Musija, Mirza Adžemović, Mirela Džinić i Bane Radosavljević.

- OGLAS -

Prisutni su se složili da je projekat Imam ideju ono što upravo treba u BiH, pogotovo u ovakvim trenucima.

“Moramo pokazati da u BiH ima mnogo više dobra, nego zla, a to je zaista tako”, kazao je Senad Hadžifejzović, pa je dodao kako uprkos svim opstrukcijama jednostavno moramo raditi, truditi se i boriti se za našu bolju i svjetliju budućnost.

- Advertisement -

Ali tu nije kraj, Imam ideju se nastavlja i dalje.

FACE televizija je realizovala tek nešto više od pola projekta pa ćete i u narednim mjesecima uživati u pozitivnim i uspješnim pričama mladih ljudi iz svih krajeva BiH. Imam ideju – Idemo dalje!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA