15 C
Sarajevo
27.07.2024

Još jedan uspjeh vodećeg brenda: “Revitine” proizvode kupujte sigurno i pouzdano!

Ponudu pogledajte na "Revitabih.ba" i pronađite nešto za sebe.
Ukoliko želite ojačati svoj imunitet, poboljšati koncentraciju i fokus ili jednostavno unaprijediti svoj opći doživljaj zdravlja i vitalnosti, potražite "Revitine" proizvode!

Revita, vodeći brend u svijetu dijetnih proizvoda, čiji su proizvodi dostupni i na području Bosne i Hercegovine, zabilježio je još jedan uspjeh i dobio Trust eComm markicu!

Revitine proizvode kupujte sigurno i pouzdano!

Trust eComm markica služi kao dodatna garancija kupcima da je eComm Asocijacija izvršila potrebne provjere procedura i procesa kod Revite, te da ispunjava tražene standarde i obavlja online transakcije na ispravan, pouzdan i siguran način i da je rizik kupovine sveden na minimum.

- OGLAS -

Ljubitelji zdravog načina života u BiH mogu uživati u blagodatima Revita proizvoda, koji su sada dostupni putem vebšopa Revitabih.ba ili direktnim narudžbama preko društvenih mreža FACEBOOK i INSTAGRAM, te putem telefonskog broja: +387 (61) 431-257.

Ukoliko želite ojačati svoj imunitet, poboljšati koncentraciju i fokus ili jednostavno unaprijediti svoj opći doživljaj zdravlja i vitalnosti, potražite Revitine proizvode! Ponudu pogledajte na Revitabih.ba i pronađite nešto za sebe.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA