18.8 C
Sarajevo
13.09.2024

Kada vas put nanese na jug: Ne propustite posjetiti restoran “Nova Bašta” u Jablanici

Jablanica je poznata po svojoj prelijepoj prirodi, bogatoj historiji, gostoprimstvu i tradicionalnoj bosanskoj kuhinji.

Iako je otvoren tek prije nekoliko godina, restoran Nova Bašta je već sada jedna od nezaobilaznih stanica na putu prema jugu naše zemlje. Restoran se nalazi na putu prema Jablanici i sigurno je jedan od onih sa najljepšim pogledom na Jablaničko jezero.

Sa elegantnim interijerom koji odiše toplinom i sofisticiranim dizajnom, restoran pruža jedinstveno iskustvo za sve goste koji su u potrazi za pravom malom oazom mira. Svi detalji odišu elegancijom i osmišljeni su tako da stvore opuštajuću atmosferu.

- OGLAS -

Nova Bašta je porodični restoran u kojem možete uživati u tradicionalnim specijalitetima, ali i u modernim kulinarskim kreacijama njihovog profesionalnog osoblja, kolačima i slatkišima, koktelima, sve sa predivnim pogledom koji će vas ostaviti bez daha.

Hranu koju za vas pripremaju vrhunski profesionalci je spoj autentičnih okusa i kvalitetnih svježih sastojaka, stvorena sa ljubavlju i pažnjom kako bi zadovoljila i najistančanije nepce.

- Advertisement -

Ukoliko ste ljubitelji mesa, jedan od specijaliteta restorana Nova Bašta je tradicionalna jablanička janjetina. Meso se pažljivo priprema po tradicionalnim receptima i svakako je prava poslastica za čula okusa i mirisa.

Ono što ovaj restoran izdvaja je ljubazno osoblje koje se trudi da svakom gostu pruži vrhunsku uslugu i učini boravak što prijatnijim. Bez obzira na to da li dolazite sami, sa porodicom ili prijateljima, u Novoj Bašti ćete se osjećati dobrodošlo i sigurno se vratiti opet.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA