1.6 C
Sarajevo
23.04.2024

Novi studijski programi na Internacionalnom Burch univerzitetu: Stomatologija, Film i videoprodukcija, Dizajn videoigara i interakcija

Novi programi su dizajnirani da odgovore na trenutne potrebe tržišta rada i pruže studentima praktična znanja i vještine potrebne za uspjeh u modernom svijetu.

Internacionalni Burch univerzitet (IBU) s ponosom najavljuje otvaranje tri nova studijska programa: Stomatologiju, Film i video produkciju, Dizajn video igara i interakcija, nudeći studentima jedinstvenu priliku da započnu svoju karijeru u ovim dinamičnim i brzo rastućim industrijama.

Novi programi su dizajnirani da odgovore na trenutne potrebe tržišta rada i pruže studentima praktična znanja i vještine potrebne za uspjeh u modernom svijetu.

Studijski program za stomatologiju nudi inovativan kurikulum koji kombinuje teoretsko znanje s praktičnim vještinama, pripremajući studente za karijeru u dentalnoj medicini. Program je opremljen najsavremenijom tehnologijom i objektima, uključujući modernu dentalnu kliniku gdje studenti mogu steći praktično iskustvo pod mentorstvom iskusnih stomatologa.

- OGLAS -

Studijski program za fimsku i videoprodukciju namijenjen budućim filmskim stvaraocima i producentima, nudeći obrazovanje u svim aspektima filmske produkcije, od scenarija, dramaturgije i režije do montaže, dizajna zvuka i cjelokupne postprodukcije. Studenti će imati priliku raditi na vlastitim projektima uz pristup vrhunskoj opremi i kadrovima.

Studijski program Dizajn video igara i interakcija je program koji se fokusira na razvoj i dizajn interaktivnih digitalnih medija, posebno videoigara i drugih interaktivnih iskustava. Ovaj program nudi svojim polaznicima studiranje iz oblasti dizajna igara, programiranja, umjetnosti animacije i audiodizajna.

Prijave za nove studijske programe su otvorene: https://www.ibu.edu.ba/apply-now.

Sve dodatne informacije o studijskim programima i uslovima upisa dostupne su na službenoj veb-stranici Internacionalnog Burch univerziteta: www.ibu.edu.ba.

Kontakt za više informacija: admission@ibu.edu.ba; Tel.: 033/944-479, 061/979-757.

Ne propustite ovu priliku da postanete dio zajednice koja oblikuje budućnost obrazovanja u Bosni i Hercegovini.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA