17.7 C
Sarajevo
27.07.2024

Pogledajte ovosedmičnu poslovnu ponudu!

Ako želite brzo pronaći posao, svakako posjetite portal “Boljiposao.com”. Otkrijte kojih je to pet atraktivnih pozicija dostupno samo za vas ove sedmice!

Webhelp BH d.o.o. traži savjetnika za korisničku podršku (m/ž) u Sarajevu s poznavanjem njemačkog jezika. Posao uključuje podršku kupcima, obradu upita i održavanje baze podataka. Nude fiksnu platu, ugovor na neodređeno, rad u smjenama te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 15. 2. 2024.

SoftNET d.o.o. zapošljava na pozicijama TT montera (m/ž) i višeg tehničara optičke mreže (m/ž). Mjesto rada je Sarajevo. Poslodavac nudi rad u ugodnom i perspektivnom okruženju uz timsku podršku, redovna i stimulativna primanja bazirana na obostranom uspjehu te mogućnost kontinuirane edukacije i napredovanja. Prijavite se putem linka do 8. 3. 2024.

- OGLAS -

Stamen Modules d.o.o. zapošljava menadžera logistike (m/ž), referenta nabave (m/ž), lakirera (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Sarajevo. Nudi se ugodna radna atmosfera i mogućnost napredovanja. Za više informacija o pojedinačnom poslu posjetite link do 14. 2. 2024.

Tim System traži radnika za organizaciju transporta i logistike voznih parkova u Sarajevu. Potrebno je radno iskustvo i fakultetsko obrazovanje u saobraćajnom, mašinskom ili elektrotehničkom smjeru. Poznavanje rada na računaru (MS Office) je također potrebno. Prijavite se putem linka do 7. 3. 2024.

- Advertisement -

Agencija za državnu službu BiH traži direktora za Agenciju za unapređenje stranih investicija u BiH (m/ž) te zapošljavaju na još pozicija (m/ž). Potrebno je pet godina radnog iskustva, VSS društvenog ili tehničkog smjera, položen stručni upravni ispit, aktivno znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru. Prijavite se putem linka do 16. 2. 2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici “Boljiposao.com”. Sretno!

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA