15 C
Sarajevo
27.07.2024

REVITA proizvodi od danas dostupni i u BiH!

Revita, vodeći brend u svijetu prirodnih dijetetskih proizvoda obavještava javnost da su njihovi proizvodi od danas dostupni i na tržištu Bosne i Hercegovine.

Od danas, ljubitelji zdravog načina života u BiH mogu uživati u blagodatima Revita proizvoda, koji su sada dostupni putem web shopa revitabih.ba ili direktnim narudžbama preko društvenih mreža FACEBOOK i INSTAGRAM, te putem telefonskog broja +387 61 431 257.

Revita je više od običnog brenda – to je sinonim za kvalitet, prirodne sastojke i podršku zdravlju. Na bazi liofilizovanog matičnog mliječa, Revita je po internacionalnoj klasifikaciji svrstan u tzv. Food suply to health – hranu koja podržava zdravlje, odnosno, dodatak ishrani. Proizvedena u skladu s najvišim farmaceutskim standardima, Revita je potpuno bezbjedna za zdravlje, a zahvaljujući modernoj tehnologiji, biološka aktivnost matičnog mliječa u svim Revita proizvodima traje godinu dana.

- OGLAS -

Ono što Revitu čini posebnom jeste pažljivo odabrana kombinacija prirodnih boja i aroma, dobijenih pasiranjem, cijeđenjem i liofilizacijom voća i povrća. Svi proizvodi su obojeni prirodnim bojama i aromatizovani prirodnim aromama, što ih čini ne samo korisnim, već i izuzetno ukusnim.

Revita je namenjena svima, bez obzira na uzrast ili zdravstveno stanje. Posebno je preporučljiva za djecu, studente, sportiste, trudnice, dojilje, rekonvalescente, starije osobe, kao i za one koji se oporavljaju od fizičkih i psihoemotivnih naprezanja ili žive i rade u uslovima povećanog stresa i zagađenja.

- Advertisement -

Bilo da želite ojačati svoj imuni sistem, poboljšati koncentraciju i fokus, ili jednostavno unaprediti svoj opšti doživljaj zdravlja i vitalnosti, Revita ima proizvod koji vam može pomoći. Sve proizvode možete pronaći na web stranici revitabih.ba, gdje vas čeka širok asortiman Revita proizvoda, uključujući standardnu i dijetalnu varijantu. Uskoro će Revitini proizvodi biti dostupni i u apotekama širom zemlje.

Uđite u svijet Revite i otkrijte kako priroda može postati vaš najbolji saveznik u očuvanju zdravlja i vitalnosti.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA