14 C
Sarajevo
27.07.2024

Revitini proizvodi od danas dostupni u Apotekama Sarajevo

Iz Revite nam stižu odlične vijesti – od danas su dostupni u Apotekama Sarajevo!Spisak apoteka sa lokacima možete pronaći na ovom LINKU. Sada možete jednostavno pronaći Revitine proizvode u vašoj lokalnoj apoteci i uživati u blagodatima naše visokokvalitetne linije dodataka ishrani.

Pored mogućnosti kupovine u apotekama, proizvodi su i dalje dostupni i putem web shopa – www.revitabih.ba/proizvodi (svaka dostava iznad 70 KM narudžbe je besplatna)

Misija Revite je unapređenje zdravlja i kvaliteta života naših korisnika kroz inovativne i prirodne dodatke ishrani. Uz podršku matične mliječi, vitamina C i željeza, teže holističkom pristupu koji podržava vaše zdravlje na svim nivoima.

- OGLAS -

Posvećeni su postavljanju visokih standarda kvaliteta i transparentnosti u proizvodnji dodataka ishrani, te teže postati prepoznatljivi lideri u industriji. Njihova vizija je stvoriti svijet u kojem ljudi aktivno brinu o svom zdravlju i postižu optimalan životni standard.

Revitin je brend koji se zalaže za pouzdanost, transparentnost i održivost. Nastoje pružiti potpunu podršku svojim korisnicima u njihovom putu prema dugovječnosti i vitalnosti.

- Advertisement -

Napomena! Revita je jedina original, sve ostalo su kopije, te obratite pažnju pri kupovini Revitinih proizvoda da je jasno naznačeno na ambalaži “REVITA”.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA