14 C
Sarajevo
27.07.2024

Sedmična ponuda poslova

Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem, pogledajte neke od oglasa i posjetite boljiposao.com kako biste pronašli idealan posao za Vas!

Posjetite boljiposao.com kako biste istražili 5 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

Terra BiH d.o.o. traži Pomoćne servisere građevinske mehanizacije (m/ž) za rad u Hadžićima (Sarajevo). Očekuje se osnovno poznavanje građevinske, poljoprivredne mehanizacije ili kamiona. Posao uključuje asistiranje pri servisiranju u radionici. Nude se stalni radni odnos, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

- OGLAS -

Tim System traži radnika za Organizaciju transporta i logistike voznih parkova (m/ž) u Sarajevu. Potrebno je radno iskustvo i fakultetsko obrazovanje u saobraćajnom, mašinskom ili elektrotehničkom smjeru. Poznavanje rada na računalu (MS Office) je također potrebno. Prijavite se putem linka do 7.3.2024.

Oslobođenje d.d. traži mladog Fotografa (m/ž) za rad u Sarajevu. Posao uključuje snimanje i uređivanje fotografija za različite priče i rubrike. Potrebno je iskustvo s foto opremom i osnovno poznavanje alata za obradu fotografija. Nudi se rad u stimulativnom okruženju i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

- Advertisement -

SoftNET d.o.o. zapošljava na pozicijama TT Montera (m/ž) i Višeg tehničara optičke mreže (m/ž). Mjesto rada je Sarajevo. Poslodavac nudi rad u ugodnom i perspektivnom okruženju uz timsku podršku, redovna i stimulativna primanja bazirana na obostranom uspjehu te mogućnost kontinuirane edukacije i napredovanja. Prijavite se putem linka do 8.3.2024.

Produkcijska kuća Tim System traži Novinara/Voditelja  (m/ž) za rad u realizaciji televizijskih programa u Sarajevu. Potrebni su kandidati s fakultetskim obrazovanjem, po mogućnosti sa smjerom novinarstvo, i poželjnim radnim iskustvom. Komunikativnost je također važna karakteristika. Prijavite se putem linka do 18.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA