17.7 C
Sarajevo
27.07.2024

Tražite posao? Ovo je ovosedmična ponuda

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti Boljiposao.com. Otkrijte kojih su deset pozicija naglašene za vas tokom ove sedmice!

Fondacija za društveno – ekonomski razvoj 787 zapošljava na pozicijama Finansijsko – administrativni menadžer/ka, Fundraising menadžer/ka i Projektni koordinator/ka u Sarajevu. Prijavite se putem linka do 23.02.2024.

Agencija za državnu službu BiH traži Rukovodećeg državnog službenika – Direktora za Fond za povratak BiH (m/ž). Posao obuhvata rukovođenje radom Fonda, zastupanje i organizaciju poslova. Zahtjevi uključuju visoku stručnu spremu,
5 godina radnog iskustva, položen stručni upravni ispit. Prijavite se putem linka do 9.2.2024.

- OGLAS -

Webhelp BH d.o.o. traži Savjetnika za korisničku podršku (m/ž) u Sarajevu s poznavanjem njemačkog jezika. Posao uključuje podršku kupcima, obradu upita i održavanje baze podataka. Nude fiksnu platu, ugovor na neodređeno, rad u
smjenama te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

KIM TEC traži Product Managera za brendove MS Energy i VIVAX u Sarajevu. Potrebno je najmanje 3 godine iskustva, poznavanje tržišta potrošačke elektronike i e-mobilnosti u BiH, te izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

- Advertisement -

Heritage Hotel KRONE Sarajevo zapošljava na pozicijama Pomoćni šanker (m/ž), Konobar (m/ž) i Pomoćni kuhar (m/ž) u Sarajevu. Prijavite se putem linka do 02.02.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA