15 C
Sarajevo
27.07.2024

Tražite posao? Pogledajte ovosedmičnu ponudu!

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti Boljiposao.com. Otkrijte kojih su deset pozicija naglašene za vas tokom ove sedmice!

Stamen Modules d.o.o. zapošljava menadžera logistike (m/ž), referenta nabave (m/ž), lakirera (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Sarajevo. Nudi se ugodna radna atmosfera i mogućnost napredovanja. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 14. 2. 2024.

Webhelp BH d.o.o. traži savjetnika za korisničku podršku (m/ž) u Sarajevu s poznavanjem njemačkog jezika. Posao uključuje podršku kupcima, obradu upita i održavanje baze podataka. Nude fiksnu plaću, ugovor na neodređeno, rad u smjenama te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 15. 2. 2024.

- OGLAS -

Agencija za državnu službu Federacije BiH traži stručnog savjetnika za finansijske-materijalne (m/ž) poslove u Federalnoj upravi za geodetske i imovinskopravne poslove u Sarajevu. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomske struke, najmanje tri godine radnog iskustva, a plaća je 1578,50 KM. Prijavite se putem linka do 24. 1. 2024.

Mikrokreditna Fondacija MIKRA traži arhivara (m/ž) u Sarajevu. Posao obuhvata organizaciju arhivskih procesa, kompletiranje kreditne dokumentacije te praćenje zakonskih propisa. Potrebni su certifikat o arhivskom stručnom ispitu, najmanje dvije godine iskustva i dobre komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka do 5. 2. 2024.

- Advertisement -

KIM TEC traži produkt-menadžera za brendove MS Energy i VIVAX u Sarajevu. Potrebno je najmanje tri  godine iskustva, poznavanje tržišta potrošačke elektronike i e-mobilnosti u BiH, te izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se putem linka do 5. 2. 2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici Boljiposao.com. Sretno!

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA