25 C
Sarajevo
29.04.2024

Tražite posao? Pogledajte ovosedmičnu ponudu

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici "Boljiposao.com". Sretno!

Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite Boljiposao.com. Proučite pet pozicija koje su odabrane za vas tokom ove sedmice.

Agencija za državnu službu BiH raspisuje javni oglas za prijem Pripravnika sa završenim Poljoprivrednim fakultetom (m/ž) u Upravi za zaštitu zdravlja bilja. Posao obuhvata osposobljavanje za samostalan rad u struci i stjecanje radnog iskustva za polaganje stručnog upravnog ispita, uz trajanje radnog odnosa od godinu dana. Prijavite se putem linka do 18. 4. 2024.

Agrinatura traži skladištara/viljuškarista (m/ž) za rad u Hadžićima. Poslovi uključuju primanje robe u magacin, održavanje robe, popisivanje, izdavanje robe, te utovar i istovar. Potrebno je imati minimalno tri godine radnog iskustva u skladištenju, a prednost imaju kandidati s certifikatom za rukovanje viljuškarom. Prijavite se putem linka do 5. 5. 2024.

- OGLAS -

Mars'97 d.o.o. traži trgovca (m/ž) za više izvršilaca (m/ž) u Sarajevu. Posao obuhvaća komunikaciju s kupcima, održavanje urednosti prodajnog prostora, upravljanje kasom te pripremu i izlaganje artikala za prodaju. Potrebna je SSS, poželjno trgovačkog smjera, kao i poznavanje rada na računaru. Prijavite se putem linka do 28. 4. 2024.

Meister d.o.o. traži bravara (m/ž) za rad u Sarajevu. Posao obuhvata zavarivanje željeznih i aluminijskih konstrukcija te rad s CO2 i argonom. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva na sličnim poslovima, sposobnost rada na visini te odgovornost i pouzdanost u izvršavanju radnih zadataka. Prijavite se putem linka do 16. 4. 2024.

KIM TEC d.o.o. traži iskusnog account managera (m/ž) za e-mobility kategoriju u Sarajevu. Posao uključuje vođenje prodajnih aktivnosti i komercijalnih rezultata za električne bicikle, romobile i ostala električna vozila. Potrebno je najmanje tri godine iskustva u prodaji, dobro poznavanje tržišta e-mobility proizvoda, pregovaračke vještine te aktivno korištenje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 1. 5. 2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici Boljiposao.com. Sretno!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA