17.7 C
Sarajevo
27.07.2024

Tražite posao? Pogledajte ovosedmičnu poslovnu ponudu!

Pregledajte pet pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ove sedmice i ostvarite svoje profesionalne ciljeve!

Brzi put do posla vodi preko Boljiposao.com. Pregledajte pet pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ove sedmice i ostvarite svoje profesionalne ciljeve!

Rigel d.o.o. traži voditelja prodaje (m/ž) s minimalno tri godine iskustva u prodaji, poželjno u štampariji ili srodnim industrijama. Odgovornosti uključuju razvoj strategija prodaje, održavanje odnosa s klijentima te pronalaženje novih poslovnih prilika. Nude se konkurentna plata, stimulativni bonusi, rad u profesionalnom okruženju i mogućnosti za profesionalni razvoj. Prijavite se putem linka do 21. 6. 2024.

Tehno Star traži osobu za poziciju voditelja poslovnice u Sarajevu ili Mostaru, na Odjelu bijele tehnike i posuđa. Traže se kandidati s prethodnim iskustvom u sličnim poslovima, vozačkom dozvolom B-kategorije te izraženim organizacijskim i komunikacijskim vještinama. Nudi se stabilno i motivirajuće radno okruženje, mogućnosti za profesionalni razvoj i napredovanje te konkurentna plaća i beneficije. Prijavite se putem linka do 19. 6. 2024.

- OGLAS -

Nova Dental Clinic traži stomatološku sestru za rad u Sarajevu. Posao uključuje prijem pacijenata, zakazivanje termina, vođenje medicinske dokumentacije, sterilizaciju instrumenata te asistiranje stomatologu. Tražimo kandidate s odgovarajućom stručnom spremom, položenim stručnim ispitom i poželjnim radnim iskustvom. Poznavanje engleskog jezika i rada na računaru također je potrebno. Prijavite se putem linka do 7. 6. 2024.

Hano-Trans d.o.o. traži Referenta transportne službe (m/ž) za planiranje, koordinaciju i nadzor nad transportom. Posao uključuje organizaciju prijevoza, suradnju s klijentima i vozačima te osiguranje sigurnosti i kvalitete. Nudi se konkurentna plaća, rad u dinamičnom okruženju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 13. 6. 2024.

- Advertisement -

DEKRA Arbeit BH d.o.o. traži brand ambasadore (m/ž) za rad na terenu u Sarajevu, Palama, Visokom, Travniku, Konjicu, Mostaru i Trebinju za kompaniju iNovine, vodeći maloprodajni lanac kioska u BiH. Traže se komunikativni kandidati orijentirani ka rezultatima i spremni za rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30. 6. 2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici Boljiposao.com. Sretno!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA