12.7 C
Sarajevo
27.07.2024

Trebate kredit? ASA Banka ima jedinstvenu ponudu

Odluka da se aplicira za kredit nikad se ne donosi iz hira ili kaprica. Obično joj prethodi potreba, zatim plan šta, kako, dokad, a kad već dođe taj neugodni čas kreće ništa manje ugodna potraga: Gdje su najbolji uslovi?

Čitav proces nerijetko zna biti mukotrpan, iako su mnogi skloni ustvrditi “da je sve to u pet deka” i da ne treba puno razmišljati.

ASA Banka se stoga odlučila na akciju nenamjenskih/zamjenskih kredita koji će korisnike bar u jednom trenutku značajno obradovati. Naime, ukoliko se odlučite uzeti kredit na pet do deset godina ASA Banka će vam svake godine vratiti 200 KM.

- OGLAS -

Za one koji nemaju potrebu dugoročnog kredita, pa odluče da isti otplate u roku od tri do pet godina, dobit će povrat jedne rate godišnje. I sve to uz fiksnu kamatnu stopu. Dodatna povoljnost ogleda se u činjenici što je naknada za obradu ovog kredita ASA Banke 0,50%.

“Putem stalnog jačanja naših programa vjernosti, nastavljamo kreirati specifične proizvode i usluge za naše klijente, pružajući im tako jedinstveno iskustvo”, poručuju iz ASA Banke.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA