18.8 C
Sarajevo
20.07.2024

Treći Fabrika Coffee Shop u Sarajevu svoja vrata otvara na adresi Derviša Numića 1A – Grbavica

Savršeni napitci, razne vrste kafe, najsvremenije uređen prostor na još jednoj atraktivnoj lokaciji. Ovog puta naš grad je obogaćen za još jedan potpuno novi objekat mladog franšiznog brenda Fabrika Coffee Shop Sarajevo. Ovog puta nova lokacija donosi potuno nova iznenađenja, novi ambijent kao i presavršene detalje koji na prvi pogled oduzimaju dah svim ljubiteljima kafe a svoja vrata novog objekta otvaraju za vas u Petak, 09.02.2024 u 12:00 h!

U Fabrika Coffee Shop-u 3 svi posjetitelji će imati priliku da degustiraju različite vrste blendova kafe posebno Blend II i Blend IV od kojih se prave kafe kao što su: Espresso, Machiatto, Flatwhite, Cortado, Ice Latte, Ice Americano itd. Posebno naglašavamo da se u ponudi nalaze i Singl origin kafe kao što su: Jamajca, Kenya, Guatemala, Rwanda, Ethiophia a koje su karakteristične po tome što su sve navedene kafe uzgajane na različitim plantažama , u sasvim drugačijim uslovima pa samim tim imaju i sasvim drugačije okuse.

Za sve poslovne ljubitelje ranog doručka i uživanja u omiljenoj kafi naš treći objekat po redu nudi i poseban asortiman kao što su: Kroasani, New York Time bakery, Veganske kolače i posebne torte a pored toga u ponudi su i sve vrste Filter kafa: V60, CEMEX te mnoge druge.

- OGLAS -

Osim toga svi ljubitelji planine i oni koji svoje vikende vole provoditi na planinama imat će priliku da svaki put svoju omiljenu kafu ponesu sa sobom jer Fabrika Coffee Shop Sarajevo 3 nudi i uslugu COFFE TO GO kao i posebnu priliku za kupovinu različitih vrsta kafe u samoj kafeteriji.

Napominjemo da je ovo samo još jedna nova priča o samoj kafi u Sarajevu a uskoro sljedi još iznenađenja od strane mladog franšiznog brenda Fabrika Coffee Shop Sarajevo a do tada ih posjetite na dobro poznatim lokacijama u našem gradu: TO & GO Coffee Shop|Sarači 32, Specialty Coffee Shop|Dalmatinska 2, Coffee Shop | Derviša Numića 1A. 

- Advertisement -

U Petak vas čekamo na novoj adresi Derviša Numića 1A/Grbavica!

Vaš Fabrika Coffee Shop Sarajevo!

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA